25.6.08

posilujte v krátkém čase

Žádné výmluvy
By Ross Enamait - Published in 2006


Jednou z nejčastějších výmluv pro přeskakování tréninku je samo-zdánlivý nedostatek času. Mnozí jednotlivci jednoduše přeskočí trénink v případě, že nemají velký časový blok k dispozici
Jedním z cílů těchto stránek je zničit mnohé z mýtů spojených s fitness rozvojem. Nemusíte mít hodinu výcviku k dosažení kvality tréninku. Vy nepotřebujete techniku tréninkového zařízení vzhledem k tomu, že výše uvedené video ukazuje,že lze dosáhnout kvality tréninku jen s malým nebo žádný vybavení.

V minulosti jsem uvedl několik připoutáni-k-času tréninku. Jeden příklad obsahuje 100-angličákovou výzvu.. Stačí provést 100 angličáků tak rychle, jak je to možné. Nebudete potřebovat příliš mnoho času na kvalitní trénink.

Níže, jsem vybral jiný stručný, ale intenzivní trénink, který může sloužit Vašim potřebám v těch dnech, když čas je omezený. Č. omluvy je jedním z mnoha rutiny obsažené ve Nikdy Gymless příručky.

. Chcete-li provést č. omluvy tréninku tak si vybere čtyři cvičení. Mám vybrané angličáky, shyby, dřepy, kliky.. Budete potřebovat i stopky.Doporučuji, nástěnné hodiny s velkou digitální čísla.
Tato cvičení budou mít přesně 10 minut. Neexistuje žádný odpočinek až do dokončení celého 10 minutového okruhu. Tréninku začíná s intervalem 60 sekund každého cvičení. Ty se pak okamžitě přesuneš do intervalu 45 sekund, poté 30 sekund, a konečně 15 sekund.


No Excuses Workout !!!!!! Žádné výmluvy cvičení !!!!!!

První kolo
· angličáky x 60 sekund
· kliky x 60 sekund
· dřepy x 60 sekund
· shyby x 60 sekund

Druhé kolo
· angličáky x 45 sekund
· kliky x 45 sekund
· dřepy x 45 sekund
· shyby x 45 sekund

Třetí kolo
· angličáky x 30 sekund
· kliky x 30 sekund
· dřepy x 30 sekund
· kliky x 30 sekund

Čtvrté kolo
· angličáky x 15 sekund
· kliky x 15 sekund
· dřepy x 15 sekund
· shyby x 15 sekund

Při provádění tohoto cvičení, se budete pohybovat od jednoho cvičení k dalšímu bez zastávky.. Neexistuje žádný odpočinek v období mezi dvěma koly.
Pokud se stane že se zaseknete ve cvičení, odpočiňte si a rychle pokračujte. Pokud spustíte z plynu –při shybech zkuste viset z hrazdy zbývající čas, spíše než jen sedět na odpočinku.
Tato cvičení mohou být provedena 1 až 3 dny v týdnu v závislosti na svém stavu a týdenní pracovní zátěži.. Toto cvičení je jen jednou z mnoha, která je vyznačena ve Nikdy Gymless . Úplných 50 dnů programů je také zahrnuto, s informací o tom, jak vytvořit rutinní trénink podle vašich cílů.





Ross Enamit http://www.rosstraining.com/

Přeložil . bersek