26.5.08

iontovy napoj

blíží se soustředění a tím pádem i pěkný záhul a proto Vám doporučuji tento iontovy napoj


Základní vlastnosti Ionstaru jsou:
Přiměřený obsah „rychlé“ energie ve formě cukrů, nepřítomnost tuků, schopnost stabilizace hladiny krevního cukru, podpora tvorby energie z tuků (v obou těchto posledních vlastnostech se jedná o nápoj ojedinělý) a velmi nízká mineralizace zamezující riziku „přesolení“. Koncentrace osmoticky účinných látek je NIŽŠÍ než u krevní plasmy, hotový NÁPOJ je oproti stávajícím zvyklostem u sportovních a „fit“ nápojů HYPOtonický.

Energie je obsažena ve formě dvou základních typů cukrů a to „rychlých a zpožděných“. Celá jedna polovina z nich je nezávislá na inzulínu (fruktóza).

Nápoj je mimořádný také obsahem specifických fyziologicky účinných látek, podporujících přeměnu živin na energii a stabilizujících tzv. vnitřní prostředí (oddaluje se vývoj nepříznivých změn vnitřního prostředí, negativně ovlivňujících výkon).

Doporučujeme pumpu na Ionstar - šroubovací, opakovaně použitelná (42kč).

Složení:
Invertní sirup, kyselina citronová, maltodextrin, krystalická fruktóza, kyselina glutamová, glycin, chlorid sodný, karnitin báze, kyselina hydroxycitronová 50%, laktát vápenatý, aspartam, acesulfam K, chlorid draselný, sorban draselný, barvivo, aroma, chromium pikolinát.

100 ml koncentrátu obsahuje:
Energetická hodnota 318,5 kcal/ 1,338 kJ Tuky 0 g
Bílkoviny 1,5 g Nasyc. mastné kys. 0 g
Sacharidy 61 g Vláknina 0 g
Cukry 61 g Chromium Pikolinát 100 mcg
Sodík 370 mg Draslík 150 mg
Vápník 50 mg Chlór 250 mg
L-Carnitin Base 500 mg Kyselina HCA 50% 500 mg
Glycin 500 mg Kyselina Glutamová 500 mg

Použití:
Obsah jedné láhve sirupu o objemu 1 000 ml stačí na 50 litrů hotového nápoje. Množství sirupu pro přípravu 1 litru nápoje je 20 ml. Před použitím protřepte. Z láhve koncentrátu odlijte do odměrky (nebo s použitím dávkovače) objem sirupu odpovídající zvolenému objemu výsledného nápoje. Sirup odměřte přímo do nádoby z níž budete hotový nápoj konzumovat a přidejte příslušné množství pitné vody - na 20 ml sirupu 1 litr. Opět krátce protřepejte.

Optimální denní doporučená dávka je do objemu 2 litrů nápoje. Není vhodné pro děti do 7 let.

IonStar je použitelný zcela univerzálně, to znamená jak PŘED výkonem tak v PRŮBĚHU a dokonce i DOBĚ ZOTAVENÍ. Lze ho použít u všech sportovních specializací včetně mládeže a fyzicky intenzivně pracujících osob, pro kojící ženy je vhodný v maximálním denním množství do 1 litru, neomezeně pro starší generaci. Lze ho použít v jakýchkoliv teplotních podmínkách okolí.

Balení:
1 litr, 0,5litru

http://www.strongbody.cz/1-Ionstar-1000ml-10